Followers MamaTisya

Thursday, November 4, 2010

jalan-jalan JUSCO MALURI


citer ni b4 puasa lg tp tk sempt nk publish
lama tk jejak ke jusco maluri
so aku ajk adik aku jln2 jusco maluri

ank dara sorg ni kalo kuar sure nk bw handbag PINK tu

jln tkmo di pegang

tisya ngan CikChik & CikSu

kusyuk tgk cadar cartoon

adikku tgh mencari adiah utk busday adik lelaki ku

brg yg di cari dh dpt

tisya tkmo blk tgk termos warna PINK

kalo tk tarik tgn,mmg tkmo gerak la die

tgh jln2 nmpk hiasan bunga bulat2 yg colorful ni

tisya mula2 takut nk pegang bunga bulat2 ni
die rs mcm geli2 gtu

posing wajib PEACE :)


**tk brp ada mood...mentang2 esok public holiday pastu cuti smp ahad...
dpt cuti2 best gk tp naper ntah dh 2hari pale berdenyut2222.....huhuhuhu



10 comments:

mummy_ayu said...

lama giler tak jalan jusco maluri tu..dulu tu la tempat bercinta cintun..he he he..

Delimasari said...

berkurun juga tak ke situ!!!
berubah bnyak agaknya...

cikbedahlaser said...

amboi tisya...pink sume... heheheh

ppsstt last night...sy mpi akak... hahahhahahhahaha

Nana said...

kita suka jj maluri baju dia cantik2 & banyak choice

Softtouch [Hanim] said...

boleh geng ngan untie nie...suka pink...kemain lg anak dara tu eyr ngan hbag....comel jer...

julia said...

aku pernah g jusco ni 2kali rasanya...tu pun kebetulan lalu situ, so singgah hah...mcm dah lama je tak g mana2 jusco ni huhuhuhu dah lama gak lah tak guna jcard :(

:: HUSNA :: said...

dulu ms study kat GMI tmn shamelin selalu pergi jsco tmn maluri... skrg x lg dah... jauh...

ann @ hatiberbunga said...

bunga bulat2 > port yg sangat cantik utk bergambar. ;)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

sedondon dengan mama nya pink colour ek...wah siap bawak han beg lagik...sama la dgn balqis kalo pi kat tempat cadar gambo cartonn memang dia jadi taksub sekejap...biasala budak2 kartun adalah idola diorang..so sweet tisya in pink colour

tiefazatie said...

tisya sgt cumil!bergaya2 lagi nie sis..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...