Followers MamaTisya

Thursday, November 18, 2010

tisya yang macam-macam.....


lyn gmbr ank dara ku yg macam-macam ni....

serius bangat anak dara aku ni
siap menjeling lg !!!

konon2 garang la tu, nk wt aksi jeling2 gtu :-p

hah kejap je serius, pastu peace sambil tyng gigi
mcm iklan colgate :)

OMG singkatan "oh, my God !!! " :)

"hah nk apa lg ni??"
gaya Kak Ros dlm upin dan ipin :)

ingt lawa sgt la tu wt muncung gtu
budget sexy la tu:-p

tp bila aku ckp tkmo wt muncung gtu
tau plak die jwb...." tk cantik kn mama..."
tp buat jugak aksi gtu...

ni gaya apa plak ni???

hah ni dk figure apa plak dh...

"no camera plssssss !!!"
ala2 artis gtu tkmo diterjah:-p

gaya model beg PINK
gaya ada dh tu..sok2 jd model beg LV plak... :)

ok bye2...penat dh icha posing jd model
icha nk mkn kek coklat strawberry plak

yum2......."pandai mama icha buat kek"
bkn aku yg ckp tp mmg icha yg ckp:-p
stiap kali aku buat kek,
tu je la ayat die nk colek2 adunan b4 kek siap :)
lg 1 soklan fav..."mama, buat kek ke???"
padahal dh tau cz dh biasa tgk aku wt kek/cuppies/dessert


17 comments:

Nana said...

hahha part yang colek2 dalam bekas pas kek siap tu sama mcm damia..
pastu pantang nampak kita pegng butter dia tanya mama nak buat kek?padahal nk wat sandwich je hahaha

wah tisya dah bole pakai baju kurung skang yea..heheh pasni bole bli bj krg banyak2

cikbedahlaser said...

ya allah budak sorg nih...
macam2 aksi...
icha nk jd model ke syg?
patut la ckp mama tgi mcm model..
heheheheheh

mummy_ayu said...

ah ah..meriah tul dia posing..
mcm mcm aksi ada..tomei jer..
sama ngan Ian...pandai puji bila kita masak..rasa sgt dihargai..

[-suziey-] said...

amboih...siyes garang sehh muka dia..ekeeke:p gyaa kak ros tu paling xtahan..mcm mak nenek je..comel..ekkeke:p

noor said...

wah pandainyer possing...
ada talent nih..

mama_umar_maryam said...

hahahhaa, die pndi sebut OMG ke?pasni ajar sebut BFF pulak ;p

Mama Zharfan said...

like daughter like mom ni hehhehe suka posing mcm mama nya :)

'NuReeN' said...

pandei berposing tisya ni sesuai sgt jd model.. bila tgk gaya muncung dia teringat anak kat umah.. dia pon suka buat gaya muncung..

e.l.i.z.@ said...

alohhh bekeng nyo muko dio time jeling ekekke..dey sengeh gak x bekeng doh la hehe

mama rifQy said...

macam2 posing ada daaaa!!

h4ni3 said...

auwww.. tajamnyer jelingan tisya..
takut aah auntie! hehe

Aleyn said...

comelnyer Tisya posing....bleh masuk tom tom bak nih...heheh

AyuArjuna BiGoshh said...

besar dah ank dara ni...pandai bergaya lak tu :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

cute la tisya dah makin pandai posing la ni namapk cun berbajy kurung

ibuayahdamia said...

hehe..budak2...sweet jer tgk apa gaya pun..cuma kalau mak budak, mesti bapak budak cakap..."sayang ni macam sakit jer..ekekeke"...ayah damia pernah cakap cam tu masa ayu feeling ala2 model depan cermin..ekeke...syhhhh rahsia tau..haha

tiefazatie said...

wah!!sgt byk gaya okie..adoi la...c kecik nie suka tul ek cam-whore nie sis...hihi

sall said...

Comeinye dia.

jom join GA ku.http://salldann.blogspot.com/2010/11/contest-cantik-kasutku.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...