Followers MamaTisya

Wednesday, November 10, 2010

Jom register Churp Churp


aku tgk skarng ni rmi blogger
ada ltk banner Churp Churp ni kt blog
aku pn dh ltk gk banner ni kt blog cz br je register

korang dh tau ke blum psl Churp Churp ni??
aku pn br je register and masih dk mencari info lg
psl menjana pendapatan melalui Churp Churp ni

bila blogwalking kt blog otai2 ada yg earning nye dh ribu2
and cek pn dh smp so benda ni mmg terbukti la ada hasilnya...
so aku pn tertarik la nk try gk..tk slh mencuba...
jgn riso kot2 ada yg kata nanti Nuffnang marah lak


cuba korang tgk kt dashboard Nuffnang
ada sign Churp Churp.....so kira adik beradik la depa ni
sama2 menjana pendapatan ..... mcm Nuffnang thru iklan kt blog
kalo Churp Churp ni thru twitter
nanti akan dpt job assignment
lepas kita buat job assignment tu then dh approve assignment tu
akan tweet dalam akaun twitter kita..
setiap assignment yang berjaya di tweet..akan dibayar.. :)


kena ada akaun twitter.......aku pn br register twitter
tp tk brp reti sgt nk guna twitter ni....kalo fb tu tau la
saper yg dh ada twitter nanti add aku ye @mamatisya



so korang apa lengah2 lg
jom register Churp Churp http://www.churpchurp.com/
and twitter http://twitter.com/
lps dh register tu jgn lupa"authorize your Twitter and Facebook account"
lps tu tgu assignment .... aku pn blum dpt lg
assignment sejak register last week
tkpe sama2 tgu cz bkn lps register trus dpt assignment


so tu je la yg aku phm takat ni...kalo salah info, sila btulkn
pd kwn2 yg dh join lama,sama2 kita share info..
sama2 dpt earning selain dpt earning dr Nuffnang.....ye tk??



SHARING IS CARING



10 comments:

ibu_Arifa said...

saya pun tak dapat lg assgmnt tu. ada terbaca masa blogwalking kelmarin..dah register 5 bulan baru dapat 1 assgmt..ikut nasib jugk kot kan..


regards,
budak baru belajar nak ber tweitter

ardinihumaira said...

best2..
cuma kena ada komitmen rajen wat advetorial tu :D goodluck!

mamasue said...

huhuhuhu...mamasue pun tak reti churpchurp ni gak mula2...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

amy, ai pn br je 1 wk register churpchurp. so far mmg takde assignment lg la..
tp siyes ai tak brape phm sgt la, mmg kena de akaun twitter gak ke? or just leh pakai fb aje?
aisey, kena tanya mereka yg pakar ni..
harap2 depa de tutorial la ek.. =)

[-suziey-] said...

nk guna twitter tu yg xreti tu..huhu

Faryza said...

saya pun dah ada twitter faryza27 add laa..ehehhe
try add akak tak leh lak td.
sya bw, ada org tny crup2 kena ada 25 follower br dia bg assignment.uhhuhu
entah laa sama2 la kita tunggu.hehehe
jom ramai2 create twitter.ekkeke

Nana said...

hehe sama la baru reg juga
tweet pon sama baru reg
xreti lg nk xplore

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

kat opis tak leh bukak twitter...hu...hu...camne nak register hu...hu...nampak gaya makan duit nuff je la...cayok2 amy

Queen said...

dah sign up kedua2 nya..tapi tak reti pakai,...hahahhahhhhaahahahha

jadinya kat situ je sampai terlupe password dan nickname..heeee

mama rifQy said...

yeay!bagus kak amy!na pon mmg nak register cume tak confident! now da komfiden daaaaaaaaa..biel kak amy da wat entry ini =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...