Followers MamaTisya

Wednesday, November 10, 2010

Eiffel Tower @Nilai 3


sambungan entry From Paris with Love
hah rmi dh tau kt mn tmpt aku posing tu kn
ye aku p Nilai 3 ngan mama & adik2 aku

kt Nilai 3 ni byk kedai jual brg2 utk kawin ni

saper yg nk kawin ni???gedik tul adik aku
blajar bg abis dlu ye :-p


jom layan gmbr hantaran yg mcm2 color
time aku dlu2 tkde la meriah camgini
skarng ni mcm2 ada
yg penting siap fulusss sajo :-p

cute je yg ni...bentuk basikal




lps tu p kt tmpt bakul2, kotak2 plak
mcm2 design ada...

dari buatan besi,buluh,kayu, plastik smua ada

adik aku enterframe lg

mama ku tgh pilih riben & lace yg sesuai

tuan umh mesti kena posing gk

lega rs dh dpt brg2 yg di cari
adik lelaki aku yg tk lama lg nk bertunang

hah adik2 aku & mama aku pn nk
posing gk kt Eiffel Tower
nk p Paris tk tau bila kn...
so posing kt Eiffel Tower Nilai 3 pn ok :)



**korang dlu bertunang brp lama???
aku dlu bertunang dlm 1 thn gk la



18 comments:

MrS. F!zA said...

cantik²nya hantan tu..siap fulus je kalo nak cam gitu kan..kmi dulu buat sendiri ja..hehe..

kami dua tk bertunag pon..cdgnya bertunang sebelum akad dah siap cincin dah..tp sebab akdnya kul9.30mlm kt masjid dh lmbt sgt trus nikah saja..wakakaka

LyNn HaMzAh said...

eh...ada eiffel tower la kat nilai...x perasan plak selama nie...

@e_da said...

dah lama tak g nilai 3.. best plak nampak tempat tu..

[-suziey-] said...

oooo adik ko nk bertunang ek..hehe..

skang ni cantik2 dh design hantaran kan..ready duit jek..dulu design xsebyk ni..skang ni kretif2..haih..est btl..

aku dulu bertunang 1 minit jek..sbb lps sarung cincin oleh MIL..trus hubby akad nikah..hiks...

Gieyana said...

besaunyer kedai nie..sure mcm2 ada..senang kalau all in one roof nie kan! x yah susah2 terjah tpt len lak...geram tul ku tgk hiasan dulung pengantin tue...aku mmg admire giler tgk kekreatifan benda tue..:D

noor said...

lama xpegi nilai 3..cam best jer tgk

Queen said...

bertunang tak sampai setahun..dala 7 bulan gitu...


eifel tower tu mercu tanda..hihihihi

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

zaman sekarang ni tak macam kita dulu, la ni acam2 hantaran yang cantik2 & canggih manggih kan....kita dulu sempoi2 je...o..pi nilai ek...kita masa tunang dulu pun pi beli kat sini jugak

e!ya said...

wahhh baikk punyer promote..tokei kedai kena bg komisen kat mama tisya nie..

mummy_ayu said...

tu la..sekarang memang cantik2 bekas barang hantaran..ayu maybe akan mengunjungi kedai2 mcm tu..next yaer..adik lelaki nak bertunang..dia kata nak simple..but ayu & ibu..he he he..tak de simple la..
ayu dulu tunang 1 tahun gak..

:~:Budak Degil :~: said...

kalau dah pegi nilai ni mmg rambang mate la jawabnye..ahahha

yatie chomeyl said...

hoh lawa2 nyo bakul hanaran, senang je skerang takyah susah2 gubah sendiri..sedia duit, siap!

*i dulu tunang 5 bulan je sblm kawen*

b.O.n.d.a said...

kellas kO erynn,
bOnda dOk kat nilai ni 5 tahun, tak penah hambek pOwn gamba kat eifel tawer nih
;P

Nad @ MamaZakwan said...

cantek2 sumenye..dulu tak tunang2 pun..save budget, hihihi..=p

Farra Dhelina said...

nilai 3 pon niloai 3 lah kakkk...hehe

julia said...

pernah sekali je g nilai3 ni tu pun aku tak turun dr kereta, AI je g cari barang :)

Nana said...

dah lama g pegi mmg xtau pon ada Eiffel tower ni hehe

MaMa aYiN_IzZaRa said...

Hantaran sekarang mmg mantop2kan..siap duit jer..adik nk kawin mmg kita teruja nk siapkan hantaran..cam aku jgkla..adik bertunang aku yg sebok..hahhah!!
aku bertunang dlm 6 bulan gitew~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...