Followers MamaTisya

Monday, November 1, 2010

now U see, now U don't ... mcm CHIPSMORE !!!


apa yg mcm chipsmore??
ni nk inform korang smua, opis aku dh blok
FB & upload gmbr kt blog
so aku bole bc je blog kwn2 tanpa bole tgk gmbr2...huhuhu
tk best tul la,ptt la last friday, aku tkdpt view gmbr kt certain blog
rupanye depa dok tgh testing dh lastweek
so pg ni lps kul 8pg mmg tkleh buka FB
entry pg td, aku dh upload gmbr kt umh
nmpk gayanye kena auto publish dr umh la..huhuhuhu
aritu dh pernh jd mcm ni bln 8 tp tklama lps tu ok
tp skarang terjadi lg..pasrah je la

nk buka Nuffnang pn tk bole, kena blok gk website Nuffnang...
kot2 la nk check ada BE br ke....
so aku bole bc citer kwn2 kt blog tanpa melihat gmbr...
tkde feel sungguh nk komen kalo bc je tanpa tgk gmbr


pd kwn2, kalo aku tk sempt blogwalking,jgn marah ye
kalo ada saper2 tgk ada gmbr tisya dlm shortlisted ke..pemenang ke
jgn lupa inform aku,almaklum la aku mmg tkleh view gmbr kn
melainkn kalo penganjur tu tulis link nama pemenang :)
kalo la ada rezeki tersenarai dlm shortlisted or pemenang..tq ye kwn2
kalo tk,mmg aku kena tgk kt umh nanti la....



**tk dpt nk update entry mkn2 @Makan Kitchen
tgu esok la ye aku auto publish



19 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ala tak bestnya kalo kena block...kita pun risau kalo kat opis kita kena block jugak...hu...hu...sib baik diorang tak dapat detect lagik...tahniah Tisya berjaya TOP12 untk contest suziey...

MrS. F!zA said...

bosannye kalo semuanya di block.. time tkde keje tu yg plg boring kan..sabar jelah...haishh..

e!ya said...

huhuhu..mama tisya nasib kita sama..lastwek dorg block game n chat..today block sme FB..myampahhh..tapi kire ok skitla..blog still leh bukaka..tp tensen gak nehh uwaaaa :(

[-suziey-] said...

hahahaha lawak la wei ko ni..dulu pn jadi camni gk..xnmpk gbr..ekekeke:p

pstt..kiranya ko xtau la ye top 12 tu.hahahah..xpe kasi surprise sket:p

cikbedahlaser said...

alamak.. ayt sedih nye...
welcome back to the club la kak..
layan blog je la...kan...

Queen said...

uiks..gambar pun bleh block eh?..ahahah..lawak la diorang ni..jaki sungguh

zura@iwan said...

opis aku dulu block dh..skrg ok dh..hehe...cuma certain web x leh masuk le..

aYu said...

saba kak..saba..

Nur a.k.a admansyah said...

ofis akak pun penah... alaa... kejap jer tu Amy! nanti depa `approved' balik. Tp FB... mmg HARAM kt ofis ahkak! huhuhu..

Last N3: Yu hu... Kelate Mene! Go More Kelate!!! (on behalf hubby jer...)

Mama Zharfan said...

ala ciannya...sungguh tak best bila tak dpt view pics :p
jgn ofis me block jugak dhlah :P

cha said...

mood terus down. disebabkan mcm tu la, kita terus tak aktif FB.

Nana said...

kita ni lagi langsung xde BE dah skang hehehe

ieda said...

lor yer ke dik .. huhuh tmpt kerja akak last month kena blog jugak tapi dah ok dah skrg ..
bosan sgt kan kalau x leh nak brows fb & blog nie .. akak kalau kat opis x update cuma jenggah2 umah kawan jer :)

cyanamoose said...

eik? dah kena block ka? ptt td nk bukak FB tk bley.. huhu

MamaRifqy said...

emm..kat opis me mmg block..mmg kesian laaa..

asfiedaimpiana said...

Moral of stori beli iphone 4 @ ipad @ guna lappy n bb sendiri...hihihii
Me x buat benda gitu takut beb coz derang bleh derect pc kita tgk apa kita buat..cuak gak kalu nama naik tuu
Dats way me beli iphone (sempat lg promote =P)

tiefazatie said...

xpe sis..sbr2...

POSH76 said...

ni yang tak bess bila kena block...tp ok lagi jgn sampai takde tenet sudah!!!hehe

ibuayahdamia said...

tak pe...lama2 kang tgk dia dah tak block...sure happy sakan kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...