Followers MamaTisya

Thursday, November 11, 2010

BEWARE, Gotta SHARE !!!!!


smlm lunch kt
The Manhattan Fish Market@Pavilion

yg br je buka so tkde la jauh
aku nk kena jln ke KLCC cz kt Pavilion dh ada

kalo mkn rmi2 mmg sesuai order set ni
siap dh bg amaran BEWARE, Gotta SHARE
ye la,kn tk abis plak...

ada promotion sempena krismas
menarik gk tgk crab tu...yum2

tertarik tgk set yg lobster tu..set baru ke??
ke aku yg tk perasan b4 ni???
tp tk silap aku,ada kwn aku pernh order lobster kt cni
tkpela mayb next time bole try set lobster plak



lunch lg ngan pengapit aku
last week br je lunch together2
lpstu ada sorg lg member kj kt area berdekatan
tu yg ajk join sama
lgpn die jeles aritu tk dpt nk join time kt FullHouse
camner die nk join cz die tkleh kuar awl
aku & Faz ok je bole kuar awl...:-p

2 org mak buyung yg duedate 2011
insya allah in march & may


lama tk jmpe Fienaz..die dlu stay kt Indonesia lps dpt anak
now dh stay kt Malaysia

Sweet Alabama Smoothie rm 9.90
air fav aku kt cni....sungguh heaven...
aritu time bachelor party tkde smoothie
so kalini ada..mmg yummmy !!

Faz punye Ice Peach Tea
rm 5.90
bole refill byk kali ikut korang suka la

Fienaz punye Oreo Kaboom
rm 9.90
b4 ni tkde air ni..kira br add on dlm menu
dessert pn ada yg br gk tp tk sempt nk try

yg ni dpt free, tgh ada promotion skarng
so kalo pilih mn2 main course, bole dpt free
Manhattan Fish & Chip

2 mak buyung yg kelaparan...
aku yg tk peknen pn lpr gk:-p
outlet baru kn, mmg fullhouse...
tp food smp cpt , tkde la lama nk menunggu
maybe depa tau kami tgh menahan lprrrrrrrrr
cuma die terlupa bg plate utk kami mkn

flaming the prawn
mmg suka sgt part udang
yg dibakar ngan cheese itu...yum2

kasi zoom skit.....tp apinye tkde la besar
mcm time bachelor party aritu

Manhattan Seafood for two
rm 49.90
kalini lg meriah cz ada corn....b4 ni mkn rsnye tkde corn
ckp je for 2 tp kami mkn 3 org + extra 2 org dlm perut
pn dh ketat perut..mmg kenyang
yg Manhattan Fish & Chip free tu,
tapau kasi adik aku kt umh



**lpr plak bila tgk gmbr mkanan ni...korang lpr tk???
lmbt nye nk tgu lunchtime....ada mkn2 lg
nk tau kt mn...tgu aku update nanti



12 comments:

MrS. F!zA said...

kita kurg sikit kalo mknn laut ni.. tp sesekali cuba msti best jgk ni.kt alamanda ni ada 1 tp tk pnh pon try..kekeke

*adik ada keje situ dulu, bila blk je mak ckp busuk ikan..kekeke

julia said...

meriah makanan ko ni nyah...baru je di bukak terus ko g terjah yer..bagus lah ko :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ya itu dia acara jalan2 cari makan...nampak sedap je...teruja siap bakar cam tu ek...tak pernah nengok lagik...

[-suziey-] said...

aahla mcm baru tau je lobster tu..hmm best ni..jom pekena lagi wei.bachelor party

eLYies said...

huwaaaaaaaaaa..sedapnya..lama tak makan kat sini..selalu makan pun compeni bayar..exec yang ajak pi makan..skang dia dah resign tak merasa lagi la...huhuhuh

AyuArjuna BiGoshh said...

ala bestnya....dah lama gi manhattan...sangatlah teringin skrg ni :)

Nana said...

mabeles...pose ni ..huwa..kejam

Hezesuze said...

eh eh muka fienaz tu lebih kurang sama ngan muka uols hehe

atty's said...

kty pun jadik lapar giler ni tau

Mama Zharfan said...

siyes me jd lapar giller tgk pic ni sbb my fav food ni :)

Iela Fazielah said...

xpernah mkn kat sini.... teringn gak nak mkn

tiefazatie said...

sis!!bestnye..lama dh xmkn sana...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...