Followers MamaTisya

Monday, November 22, 2010

UPDATE: already taken



smua 10 voucher dh ada yg nk
so korang jgn lupa calling utk amik voucher ye


******************************************


utk peminat DOMINO's PIZZA
Buy 1 Large Pizza
Get 1 Regular Pizza FREE

voucher ni valid smp 30 November 2010



aku ada 10 keping...nk bg kt saper2 yg nk

yg kt belah dlm pn ada lg voucher lain
tp smuanya valid smp 30 November 2010 saje

**syaratnye kena self pick up ye
aku tkkn pos, so saper2 yg rs bole pick up
tgalkn komen kt sini berserta email ye..
aku akan contact thru email
limit utk sorg = 1 voucher
kalo lebih dr 10 org yg nk, aku pilih yg terpantas
lokasi pickup : Keramat AU2 or Menara HLA
saper cpt die dpt:)

**komen dr fb pn akan di trima jugak
tp based on 1st come 1st serve


11 comments:

  1. nak gak kak amy!tapi kat Tengganu mane le ade domino's!

    ReplyDelete
  2. aiyak..tganu xde nie..hihi..best tue kan domino's!hihi

    ReplyDelete
  3. byknye dpt free baucer..
    syu kdg2 je dpt..

    ReplyDelete
  4. ayu pun banyak lagi ni voucher free..tak termakan dah...huhu

    ReplyDelete
  5. ala bestnye..takleh nak g pick up jauhhhh

    ReplyDelete
  6. nak gak..nak gak...
    nak bayar hutang kekalahan GA syana.

    jom join GA ku.http://salldann.blogspot.com/2010/11/contest-cantik-kasutku.html

    ReplyDelete
  7. salam...
    nak jugak la..... ngeh..ngeh..ngeh... erm tp tak cukup syarat...so takpe la sy p dominos kat sn jelah...

    ReplyDelete
  8. wei..aku nak..self pick up tp aku suh Suziey amikkan n postkn kt aku leh?...sendiri nk amik x dpt ar!huhu

    ReplyDelete
  9. teringin jugak...tapi saya jauh sangat la kak...kat seberang laut cina selatan ni....huhuhuhu

    ReplyDelete
  10. sape dapat voucher ni mesti kenyang punyer, bagus la amy tak kedekut berkongsi dengan kengkawan, ari tu kita dah merasa beli tiket genting, ada lagik leh la share kan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...