Followers MamaTisya

Thursday, November 4, 2010

jom layan HOT PLATE sizzling + mcD

mmg aku suka mkn hot plate kt food court

sizzling mee...yum2...
byk2 sizzling mee mmg aku suka yg kt cni
tmpt lain tk brp sedap
aku suka sizzling mee dr yee mee :)

sizzling yee mee utk 2 org adik aku

ABC + yogurt drink...yum2....
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
blk dr jusco tu tisya nk mkn mcD plak

bubur ayam,nugget, fries & chocolate sundae

adik2 aku yg slalu jd bodyguard tisya kalo kuar jln2

tisya & mama in PINK

peminat nugget....

kemain cicah sos BBQ.....


**korang tau ke kt
mcD, air softdrink tu bole refill????
aku br je tau b4 puasa aritu...adik aku ckp dh lama dh
mmg sungguh aku tktau...yg aku tau kalo fastfood kt
burger king je air bole refill..
korang dh tau lama ke or br tau lps aku ckp ni:-p



19 comments:

Nana said...

kita suka sizzling yang kat jj wangsa maju sedap gilos

hehe air mcd tu mmg bole refill dh lama dah...isk lama gile la...baru tau ek?mula2 dulu ada tempat2 je yg bole refill skang seme tmpt dah bole refill

julia said...

aku xtau pun air kat mcd leh refill weh...tp kena minum kat sana lah erk, kalau kita take away, agak2 leh tak patah balik g refill hahahah

::@.L.I.N:: said...

ermmm..sedapnyer szilling tu..my faberert...kecur air liur ni dibuatnyer....lama tak makan

mama wanie said...

waahhh sedapnyerrr...
wat air liur meleleh di pagi hr..

POSH76 said...

aduii ni blogger kedua dok tayang sizzling mee my fav too....1st time tau MCD leh refill...thx for da info hehe

mummy_ayu said...

tak suka sgt sizzling me..tapi bab mc 'd tu best..tambah tambah sundae choc..yum yummm...

Queen said...

uii..dahla tengah lapor ni

Ieda Al-Habsyi said...

makan besarrrrr :)

Delimasari said...

laaaa- idak tau boleh refill..
baru g makan hari tu. order dua gelas air... rugi22222
pas ni akn di refill hahahaha...

ann @ hatiberbunga said...

tetiba terliur nengok kan sizzling yee mee itew.. lamanya tak makan.. huhu..

mcd bleh refill > tau! tp ann jarang refill sbb tak elok minum air gas banyak2. hehe..

Hezesuze said...

weols lak suke yang yee mee...huhu

Drama Mama said...

lama tak makan sizling mee kat jusco i loike! air mcD tu lama dah tahu, tapi i thought sekarang dah tak boleh? my bro la cakap sebab dulu diorang nye sekolah sebelah McD so lepas sekolah gi minum kat McD ramai2, ambik satu air share, refill ja. lama2 dah takleh buat gitu. hehehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tisya suka makan nudget ek...sama la cam balqis...makin cute anak dara amy tu pandai bergambo depan camera...

Wina Momma Kira said...

sizzling mee @ yee mee kat jusco maluri mmg sedap sejak bertahun² dulu...sejak zaman wina sekolah lagik :-)

Mama Zharfan said...

me suka claypot yee mee ajer :)
ye ke boleh refill air kat mcd..me tak tau pun :P

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

uish...tak tahu plak aku mcD boleh refill air....camtu....leh ler try refill esok kalau gi mcD...

sedapnyer sizzling..tp aku suka yee mee

Farra Dhelina said...

mak aiii lama nya tak mkn sizlngggg...sedap tu..nak2 cendawan htm tu..aduiiii

akubiomed said...

sizzling yee mee memang favorite saya setiap kali ke Pasaraya Tesco Rawang

tiefazatie said...

wah!sizzling mmg my faveret!hihi..wah..nugget mcd pun!hihi..lala..owh mcm2..sgt suka makan!hihi..

psst..mmg leh refill air pun kt mcd tue...hihi..slalu buat!lala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...