Followers MamaTisya

Friday, November 5, 2010

kalo ke mcD,jgn lupa refill ye :)


lps aku update entry INI
ada yg dh tau & ada jugak yg br tau lps aku bg info
so aku tidak keseorangan...ada geng yg tktau :-p
so kwn2 yg br tau mcm aku, lps2 ni kalo ke mcD
tkpyh la order air byk2 cz bole refill (softdrink je)
aku tau b4 puasa aritu cz adik aku dlu die kj kt mcD lps SPM
die ingt aku dh tau cz dh lama katanye
aku pn heran mcm mn aku leh tktau:-p
hah korang yg blum tau tu, lps ni jgn segan silu
nk refill air kt mcD
tp tk elok minum air gas byk2 kn
tp sekali skala ok la...:-p


SHARING IS CARING




**tk sbr nk bw tisya p zoo negara pg ni......korang cuti2 ke mn???
tkkn dok umh je kot...saper2 kot ada plan ke zoo negara gk pg ni
kot la terjmpe, bole la tegur2 :)



19 comments:

Yan said...

a'ah dah lame..
dr zaman kite anak dara lg dah ade... ade satu outlet kt bandar jb.. dia round setiap meja sambil bawa jug air then tanye sorang2 nak refill tak... tp outlet2 len tak wat camtupun.. tu yg kite tak penah mintak refill..
utk student yg buat discussion kt mcd tu mungkin akan refill kot psl depa lame nak lepak situ.. klu saya segelas tupn tak terabis selalunye..

eRiNsZ said...

yea yea.. bjaya mngetuk iklan nuffnang mama tisya byak lak iklan pg-pg nie hehheheheh

~baru tau~ thanks eak

hadina said...

boleh refill ek..tak tau pun...
next time kalu g McD boleh ah refill tp ina selalu order milo ais...mesti tak leh refill kan.. :(

Nana said...

heheh mmg klw g mekdi slalu refill air dia..
arini plan nk g tgk bb shiera
masuk zoo negara mmg mahai skang ni.//kita pegi ritu xpusing abes pon...panas...& penat xlarat nk tawaf seme benatang pon seme tido je...

Hezesuze said...

haishh dah lama ler uols..tuler uols ni asyik mamam tempat2 clust jek..hahahaha

alaaa tapi kalo weols tak refill pun...kenyang sudah! huhu

ieda said...

uik .. awat akak pun x tauu huhuhu
mgkin sbb akak dah lama x makan kat mcD .. hubby x suke :(

Mama Zharfan said...

me tak tau pun..kalau nandos memang taulah, sbb dia guna istilah bottomless ;0

sW33tDaRLinG said...

ooo ada kat branch tu, staff dia siap keliling bawak jug tanya nak refil tak... bagus kan?

Cujie said...

tahun lepas rasanya tahu pasal ni
tapi memula tu rasa jengkel je satu famili ramai dalam 7 orang semua makan tapi beli satu cup je... dok ulang alik pi refill.

Ceh cujie & hubby bukan main takut nak refill. Dok perati je kaunter... memang orang ulang alik refill air. hehe... main hulur je cawan kosong dapat cawan berisi... :))

-iNtAnAdiA- said...

wow rupenye ramai yang tatau psl refill coke kat mcD...huhu

intan slalu je wat especially kalu lps tue nk g tgk wayang...dah jimat tue

btw skang kat Burger King dah xleh refill kan?

mama_umar_maryam said...

free refill nih rasenye BK lame dah stat kan..mcD pon folo..

takat ni cuti dpvali dok kt umah je kot,bestlah tisya g zoo

~ana~ said...

ya allah langsung xtau...selama ni tau kat BK je bleh refill...anyway, thanks for the info...

Zezebel said...

Dah lama dah tau.
Cuma kat Malaysia ni kita segan nak buat muka tebal refill ni.

tiefazatie said...

owh mmg pun leh refill sis!sllu buat nie!hii

tinijamal said...

Diorang ni senyap2 je. Tak bagitau customer. Diorang takut 10 orang yang dtg tapi beli 1 je air. Pastu pakat refill jer memanjang kot..

♥cutebabygirl♥ said...

yg cup tu bole refill eh?
hmm.
penah try nak refill kat pizza hut.
tp x bole.
huuuu

mama rifQy said...

me mmg da terlalu lame tak g MCd!!

Iela Fazielah said...

yeke?? leh refill.... xtau... la ni br tau... tq 4 da info

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ye ke...awat kita tak tau ek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...