Followers MamaTisya

Wednesday, November 24, 2010

jom swimming


bdk2 kalo dpt mandi manda
kt swimming pool mmg suka la
lama pn tkpe....
cuma aku je tk larat nk lyn lama2 :-p

anak dara aku ni, dlu2 penakut
penakut utk terjun ke kolam je
bila dh msk kolam tu, tkmo naik2
skarng die dh bole berenang2
lgpn kaki die dh cecah kt lantai kolam tu

danish pn bkn main lg berenang2 ngan daddynye

damia pn sama, suka sgt main air...
smp 2 floater lg damia pki

atok melayan cucu2 berenang2...

berkilat2 dh ank dara aku sorg ni
yela time ni dh kul 11 pg.... dh panas dh
time tgh berenang tu, tisya ckp
"mama..icha nk kencing..."
aku ckp " meh naik cpt...."
die jwb blk " mama...icha tk kencing la ..."
tktau la kot die dh terkencing dlm pool tu :-p

" no camera pls" :-p
bkn la, die nk tunjuk tgn die yg dh kecut... :)
tu la lama sgt berendam

geng2 wanita melepak saje
sambil tgk ank2 mandi manda




**aku suka swimming kt pool dr kt laut...lama tk swimming
mcm la terror sgt :-p tp stakat gaya bebas & kuak kupu2 tu ok lg
cuma kuak lentang je tk ok...hehehe
korang pandai swimming tk???




20 comments:

Nana said...

heheh ada juga aktibiti swiming kt sini ek
kita mmg suka berenang..
paling suka wat aksi terapung kan badan..

MrS. F!zA said...

hehehe kita lgsg tk reti..kalo nk try kompom tggelam..benci..

tisya cekci la.. hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ank me pulak penakut :p kat laut lagilah menjerit tapi kalo duk bilik mandi lama2 tak mo keluar plak :P

Mykhalish said...

ila suka swimming. tp kena tgg pas pantangla br bole. hehehe.. aqil khalish sgt suka mandi pool. kalu msk, pyh nak kuar dah. hehehe...

Softtouch [Hanim] said...

sy pun suka pool lagi dr laut n sungai..xpndai berenang tau terapung jer..he he he

ikiqzana said...

klu gaya bebas ngan kuak kupu dh pandai dh kira ok dah tu mama tisya.. tu la kan bdk2 mmg suker mandi kolam.. riang betul dorang.

zana semua berenang bole trmsk kuak lentang ni nk ajar ank2 plak berenang.. tapi tunggu bersalin dulu.. hihihi

mama tisya keje mana? zana pon keje kt area pavillion.

aina said...

wah sonoknyer berenang dlm pool..aina ske x kesah la dlm pool ke, kat laut ke, kat air tejun ke..wah syioknyer

ikiqzana said...

la dh dekat sngt ler tu zana keje kt UOA 1 jln pinang.. tapi bila lunch selalu tapau jer mkn. ok.. insyallah nnti kita bole leh jmpe2an yer.. :))

MamaRifqy said...

tisya main pool!! mesti tisya da kencing dalam pool!hehhehe..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah sonotnya tisya swimming ek, sama lah cam balqis tak mau naik2 sampai tangan kecut tapi balqis ni takut sikit mandi kat pool...

zura@iwan said...

betui2...budak2 suka swimming pool kan....rendam lama2 pon x per smpi kecut jari2 depa..hahaha..

uitt aku x reti renang beb...malunya...haha

[-suziey-] said...

haahh aku rasa icha dh kencing dlm pool tu la..hahahahaha:p bgs..good job..ekekek:p

aku suka je main2 air..mandi pn suka gk..hahaha..beach or laut or swimming pool pn suka jgk..

Queen said...

say atak pandai swimming..saya pandai naik atas belakangyabang dan paksa die swim..hehehehehhe..bleh?..muehehhehehhe

ikiqzana said...

selalu zana beli kt cosway gak.. kirim ngan kwn2 jer.. dulu kt bwh uoa ada food court tapi skrg tngh d ubah suai tu yg kena beli kt cosway.. xde pilihan makann nk belikan.

zana add mama tisya kt FB tau.

mummy_ayu said...

seronoknye tiysa...kalu Ian & Iris pun..sama je la..suka sgt..
ayu pun tak pandai swimming..main2 air aje la...

OnFarisha said...

Salam perkenalan dear...

Anak-anak kalau jumpa air mmg lupa dunia.. ahaksss. ... Tambah pulak kalau pegi memana hotel yang ada kids pool.. alamatnya bertonggokla mama tepi kolam tunggu depa abis main air.. Tapi sebenarnya kalau kecut dan biru pun lum tentu nak naik.. :)

Sha jemput ke blog sha.. ada cabaran tuk difikirkan bersama!

h4ni3 said...

tak pandai swimming
kalo masuk air yg dlm sket, sure blub blub blubbb tenggelam.. hehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

bab berendam
mmg bebdk suka kan..
duduk berjam2 dlm pool tu pun takpe..yg larat tak larat nak layan nie..mak pak dia ler..

e.l.i.z.@ said...

bestnya swimming..kaum wanita tgk jah?haii kalu eli, eli g terjun skali hehhe

eli boleh la swim uduh²..eli failed nk floating hehe

julia said...

bukan nak kata swimming, masuk dlm pool pun tak pernah weh hahahaa..kelakar tul lah aku ni...aku nak try lah satu hari nanti masuk pool, tp tak nak masuk pool yg panas terik ni, sure jap je aku gelap hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...