Followers MamaTisya

Friday, November 19, 2010

Strawberry Choc Stick



b4 ni kn aku ada update entry
strawberry cicah coklat
tp kalini aku cucuk strawberry guna stick

nk feel2 mcm org jual tu kn diorang cucuk2.....hehehe

kasi zoom skit



lebihan strawberry & coklat yg aku buat
utk kek coklat strawberry

saje kasi tyng kek coklat lg dlm entry ni :-p

ada yg tnye kt FB, naper kek aku tebal??
ada yg tnye aku wt 2 adunan ke??
actually 1 adunan je
mayb nmpk tebal cz belah 2 kek tu
kt tgh tu pn aku sapu topping coklat
kiranye ada 2 lapisan la
tp dlm gmbr ni tk nmpk lak

model aku sepanjang zaman :)



**tisya dh slera mkn tp slera mkn kek sajork...
tkkn aku nk buat kek ari2 kot:-p
hrp lps ni slera die kembali mcm dlu2
tkkn nk minum susu saje...


13 comments:

  1. bestnyerr kak amy! kongsi resepi kek coklat strawberi ituiuuuuuu! teringin nak makannn!macam sgt mabelesss!

    ReplyDelete
  2. heheh nk jadi tokti plak ek
    tp serius
    stoberi dah cicah coklat baru bole makan
    klw x kan masam
    eh kita klw buat kek petak mmg tebal sebab loyang dia tinggi

    ReplyDelete
  3. aduhh sungguh tliur tgk kek tue...nak auntie nk skit tisyaa...

    ReplyDelete
  4. hahahahh dia suka yg manis2 je ek..hmm payah gk ni..cuba ko buat kek nasi..ekkeekek:p

    terliur aku tgk stoberi n kek tu..haih..klu aku akn limpah ruahkan lagi coklat itu:p

    ReplyDelete
  5. nyum3.. meleh air liur tgk kek coklat tu..
    meh dtg blog ambik award

    ReplyDelete
  6. pergh.. deco kek meletoppp! terliur sudah

    ReplyDelete
  7. tetiba meleleh air liur tgk kek coklat tu.. huhu

    ReplyDelete
  8. hehe..ayu pernha buat kek ni utk birthday ayyunie hari tu..memang best kan...suka letak topping banyak2..bajet sedap giloss..sekali sampai naik muak makan itu topping...ekekeke..btw..i likeee chocolate kek

    ReplyDelete
  9. sis sgt best!!!tp xpndai wat kek..hihi

    ReplyDelete
  10. Sedapnye. Lain kali kalau buat kek sedap tu, bg taw la. Blh aku terjun umah ko.

    jom join GA ku.http://salldann.blogspot.com/2010/11/contest-cantik-kasutku.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...