Followers MamaTisya

Thursday, November 25, 2010

bila ngantuk je ujan...bila ujan je ngantuk :)


tkde idea la nk citer
tk sempt auto publish entry utk pg ni
yela kn aku tkleh upload gmbr so kena wt auto publish
lgpn mood tgh ngantuk..nk2 plak tgh ujan lbt ni
sejukkkkkkkk, nasibaik lunch td sempt smp opis b4 ujan lebat
kalo tk, jwbnye lepak dlu la kt Pavilion :-p
ujan2 ni kalo dpt bantal sure best kn....
mlm jumaat..apalg 23cm ...lalalalala
aku yg mengantuk skarang ni...
korang ngantuk tk???



**rs mcm femes jp bila bc komen2 kt entry INI
saper nk sign autograph sila beratur ye...:-p
kalo kt umh time ni, leh je zzzzzzzzzzz
tp apakan daya aku masih di opis :-p
lmbtnye pukul 5pm.....



13 comments:

zura@iwan said...

same la...mgntuk ni..tk leh tido smlm..hehe..

:~:Budak Degil :~: said...

haha..betol2..

Sidratul Muntaha said...

ahaha...
23cm!
harus.
bendera jepun sudah jadi bendera putih!
lalalalalala!!

h4ni3 said...

kat sini pun tgh ujan lebat
huhu~

[-suziey-] said...

23 cm!! 23 cm!! i likeeeee..hahahaha

Mykhalish said...

mohle kita tdo beramai2... tp seyess.. hr ni terlbh kenyang & sejuk2 plakk... syoknyer tdo..

ibuayahdamia said...

23 cm??? Hurmm...rasanya macam pagi2 tadi dah kot...ekekek..malam ni rehat lah..wakakakak

tiefazatie said...

hihi...wah...artis sis nie..hihi

Hezesuze said...

tengah ngantuk arr nie tapi xleh tido sbb nak update blog haha

mama rifQy said...

standard la kak amy..ujan je ngantuk.mslhnya ..kat opis..tak rase sgt..ujan..sbb mmg tak dgr ujann..tup tup..ujannn..

mama_umar_maryam said...

td pas ujan lebat tu bedesup aku blk umah,hahahaha,23 cm

lily azliyana @ mama zara said...

sian kite..smpai skang pon tk paham2 ape korang maksudkan ngan 23cm tuh..=p

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

dah ngantok disorongkan bantal best ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...