Followers MamaTisya

Friday, November 26, 2010

limited edition only

gara2 entry kreatif so aku cuba jd kreatif
kreatif ke????
sambil2 mengasah skill editing yg lama dh tk buat
ok tkmo citer pjg...korang leh bc entry pjg kt SINI
smua finalist hebat2 belaka..smua kreatif ngan cara tersendiri
smoga ada rezeki aku, kalo tkde rezeki mcm aku ckp la,
aku soh hubbyku bw p cuti2...hahahaha

majalah DESTINASI limited edition
tk rugi cz byk artikel menarik di dalam ini utk tatapan pembaca
saper nk order...limited edition only...hahahahaha
tkde di jual di tmpt lain hanya di cni saje:-p


13 comments:

ibuayahdamia said...

memang limited ni..kat pasaran pun tak der jual..hehe

Mama Zharfan said...

memang advantage bila ada editing skills ni ;) good luck to all contestants! ur entry is very nice!!

zura@iwan said...

kreatif2....gud luck eryn..

Nana said...

heheh dah baca dah good luck!

MamaRifqy said...

waaa...ade magazine..hebat.!!hahahahaha..gudluck sis!!rase cam sgt2 lega skang after submit entry

mama_umar_maryam said...

apepon aku plg suke kt mag ko tu ade gamba bath tub,ade topik 15 thn mandi bersame,siyes lawak!

ieda said...

memang kreatif dikk .. suke yg no 2 tuu ;)

ciK mOt ©™ said...

kak...saya nak beli satu...hehehe...

julia said...

okem dah ni weh....berbaloi dah ko tak leh tdo wat benda alah ni hehehe...good luck !

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

superb la amy, entry yang paling kita suka, wah leh menang ni kita sokong amy...kita tak join la tak sempat dah minggu ni bz dengan payroll, good luck doakan amy dapat k

Hezesuze said...

wow!! unik sgt uols...lain dari yang lain..pandai uols kan..mmg kreatif sgt

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

kreatif & inovatif..
hahah, terhangat di pasaran blog!!
pst: amy, ai rase cam 50-50 nk pi MAHA selasa ni. my mummy warded dr ari khamis last week lg, tataw bler leh kuo..kalo ai pi, ai inform.. klo tak, ai tak pi la ekk.. huhuhu, so sori ye dear!!!.. ;((

mummy_ayu said...

wah..cayalah..good luck..ayu tak sempat nak buat..nie ada peluang nak menang nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...