Followers MamaTisya

Tuesday, November 16, 2010

UPDATE : memo dh kuar dpt halfday :)


MD dh sign memo utk halfday arini
br jp dpt email pemberitahuan dr HR
utk pelepasan separuh hari bekerja
alhamdulillah,leh blk awl
pd kwn2 yg tk dpt halfday.....slamat bekerja ye:-p
jp lg aku dh nk blk :)
spt raya aidiladha thn2 lps,
raya di keramat dlu lps tu raya di gombak
tkyh gado2 nk blk raya mn, dkt je kn :-p


*********************************************************

bkn aku halfday tp aku tgh tgu memo dr HR
kot2 dpt halfday arini.....yela esok kn raya aidiladha
mcm last year dpt halfday
kalo raya aidilfitri mmg comfirm dpt halfday
tp raya aidiladha br dpt halfday start lastyear
tp thn ni tk sure plak cz tkde kuar memo lg stakat kul 10 ni
mcm la aku nk blk kg pn tp kalo dpt halfday, best gk leh blk awl:-p
raya aidiladha slalunye jrg blk kg
lgpn kl kn cuti 1 hari je
mls la nk amik cuti sambung smp ahad
lgpn aku kena simpan cuti utk vacation next year :)

SALAM AIDILADHA
utk smua blogger2 yg sudi jenguk blog mama tisya ni
yg blk kg, hati2 di jln raya
sronok la korang cuti lama ye..
aku cuti esok je lpstu kj spt biasa



**korang dpt halfday ke arini??aku masih menunggu memo :-p
tp kdg2 depend pd bos dept gk, if bos bg halfday, bole la blk:)
kalo tk, tgu la jam 5ptg nanti :-p



15 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

Salam AidilAdha jugak untuk Amy, kita yang dok HR ni palk tengah tunggu kalo2 ada pengumuman dari MGMT kot2 ada half day...hu...hu...

Nana said...

wah bezny 1.2 dah...kita keje mcm bese..

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam~
sy dapat halfday..yeay!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

selamat hr raya jugak..eliss pun tak sbr nak balik niii, dan memang tunggu datuk vc kuar memo half day kalo tidak, half day sendirik jwbnya :p

mama rifQy said...

alahaii..sape sume org halfday ni..na sangat la xhalfday!!!!!!!huhuu

ZanaNordin said...

wah bestnya

salam aidiladha buat amy sekeluarga k

ibuayahdamia said...

ayu pun half day gak..kul 1 kang balik...hehe...company sendiri leh ler buat rules sendiri...ekekek..

selamat hari raya aidiladha...ayu pun tak balik kg...setakat cuti 1 hari jer kan...

Farra Dhelina said...

slmt hr ry :D

Ummi Iman said...

salam aidiladha amy =)
beshnye half day.. emi petg karang bru nk blik kg.. abezla jem jalan... kena sediakan roti neh.. huhuhuk

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya....Salam Aidiladha untuk amy sekuarga...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

kiter pi kat tempat ular tu tapi tak snap pic dok lagut tengok ular2 yang malas asyik tidok je...hye jadik stail amy balas komen kat blog puan tanah yang bertanya, la ni sibuk tak sempat nak balas semua komen, mana yang bertanay je akan dibalas komennya, ok gak kan wat balas komen camni, at least alert sikit yang bertanya tu terus dapat jawapan tak yah nak gagau entry b4 this...eh...paham ke ape kita cakap ni cam berbelit2 plak

Hezesuze said...

salam aidil adha buat amy skeluarga...

ermm akak duk klg jek xde kg nk balik haha

[-suziey-] said...

uwaaaa xdpt pn halfday..tensen gua....huhu...

slmt hari raya aidiladha wei..kampung ko dkt je kan:p

mama_umar_maryam said...

semoga ko dpt la 1/2 day tu eryn..kitorg kt sini flexi hour,dah abis klas kol 12 tadik so blh trus balik umah,hihihii

h4ni3 said...

selamat beraya! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...