Followers MamaTisya

Thursday, November 25, 2010

aritu muka aku kuar dlm SuratKhabar pastu Majalah.... kalini masuk BERITA plak


tajuk tkleh blah...:-p
tp mmg btul pn apa yg aku ckp tu
bole tgk entry INI & INI - 2x masuk suratkhabar
lps tu 2x gk masuk majalah iaitu
Pa&Ma
dan Mingguan Wanita
hah terasa femes jp even bkn artis... :)
blogger pn leh femes mcm artis gk kn.....lalalalala
ye2 mmg btul muka aku masuk BERITA
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

tp bkn berita kt tv1,tv2,tv3 or tv9 or astro
cuma masuk BERITA BERNAS :)

ni keluaran June-Oktober
utk keluaran Januari-May yg lps pn ada gk muka aku
bole tgk entry INI

sambutan ulangthn BERNAS di Menara HLA - opis br kami
dan perasmian surau kumpulan antara BERNAS & TRADEWINDS

kt opis br ni ada disediakan tmpt utk beriadah
mcm karoke, gym, main dart/billiard dan library

kakitangan Information System Dept (ISD)
yg kena outsource bln June mendapat pampasan
rezeki aku masih di BERNAS even aku tukar dept lain
kalo tk,sure aku ada dlm gmbr ni tgh menerima pampasan....huhuhu

klik klik raya
ada terselit geng Jongos aku...2 keping lg :)
nk lebih jelas bole tgk entry INI

jamuan raya antara tingkat
mmg meriah especial kt tingkat 31...
tingkat dept aku tu :-p

expedisi BERNAS ke Puncak KINABALU

my BFF dila slh seorang kakitangan bernas yg berjaya smp ke puncak
actually dila mmg hobi daki gunung..dh byk gunung die daki
insya allah next year die nk daki Gunung Everest plak

BERNAS beramal sambil beriadah
dlm "KL Rat Race" yg bermula di Bursa Saham KL
byk company yg join larian amal ni

smua peserta perlu berlari sejauh 4.5km dgn berpakaian opis...
gigih btul depa ni berlari...bkn staff bawahan je
tp top management mcm CEO pn ada join tau..mmg meriah la kn




21 comments:

  1. glamour ko
    huhuuhh
    masuk apper n magazine saje
    boleh arr ganti Gulliana Ransic pasni nih.
    ahhaha

    ReplyDelete
  2. walaupun masuk berita bernas pun ..
    masih tetap glemer tau..

    ReplyDelete
  3. glems ko weyy
    jom la set ngedate

    ReplyDelete
  4. ok la tu...glems jugak tu..haha..

    ReplyDelete
  5. Tahniah! bkn sng nak glemer camtu. Hanya kengkwn editor mjlh je yg blh slalu inteprem. haha. Bernas pun bernas lah...heee

    ReplyDelete
  6. hehehe ok la..
    ada gak masuk berita
    kita masa keje finas dlu pon
    ada gak msk buletin finas

    ReplyDelete
  7. wah glamer2..raya berganda2 u..akeke :)

    ReplyDelete
  8. ti pah tertipu ho...ho...tak pe at least ada gak majalah kan opis kita lngsung tarak....kira glamour gak la tu kan

    ReplyDelete
  9. wah... glemer arrr mama tisya neh ;)
    nk sign boley.. =)

    ReplyDelete
  10. hahaha,siap geng jongos pon masuk sekali ;)

    ReplyDelete
  11. wah glemer...bukan senang tu nak masuk majalah.bernas lagi :)

    ReplyDelete
  12. yang larian rat race tu menarik...kalau bos nik entah join entah tak..rasnaya tak join..huhuhu

    ReplyDelete
  13. amboih..masuk majalah bernas..hiks..aku pn ado gk masuk berita posnet..hahahha

    ReplyDelete
  14. ada lagi terselit gambar2 kita yer..ingatkan tak der dah hah...okem lah tu :) masuk buletin bernas

    ReplyDelete
  15. nak galmour jugak ...tolong promote saya!!!..ekekek

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...