Followers MamaTisya

Tuesday, November 30, 2010

layan 1901 hotdog


lunch smlm aku ke KLCC ngan my BFF
tiba2 aku nmpk ada daily special promo

bole pilih ari apa yg korang suka
mcm subway gk la..ada specialty from monday until friday
2 org kt blkng banner tu mcm kenal je.....
apa diorang tgh buat........jp lg aku citer ...

so aku tapau New York Chicken hotdog

ni la rupanye....sedap tp sayur tkde time ni
kalo ada sayur lg best...so hotdog + drink only rm5
kalo nk lg murah tgu setiap 19hb bole bli dgn harga rm2.99
sure rmi yg serbu 1901 ni bila tiba 19hb :)


*************************************************************

td kt atas tu korang nmpk my BFF kn
my BFF julia tgh pilih bunga
utk hubby kesayangan die sempena busday esok

murah gk rege bunga kt cni

tuan umh nk posing ngan roses gk
best kn kalo dpt sejambak bunga
ada ke pompuan tk suka dpt bunga:-p


11 comments:

mama rifQy said...

waa..bestnyerr kak !! jelezzzz

SyaNa said...

wah romantiknye ratu..
bg bunge kt hubby
hahaa laki aku kalo dpt bunge mau dia lempar merata

eLYies said...

tak pernah try lago hot dog ni....nanti try la...

mummy_ayu said...

lama tak mamam rasanye 1901..dulu time keja sebelah KLCC..selalu makan 1901 nie..

MyKhalish said...

wahhh good info nih. rm5, sgt2 mrh. hehehe... nnt leh la g terjah. hehehe..

zura@iwan said...

murah2....jauh nk terjah plak..hehe

[-suziey-] said...

ye ke wei stiap 19hb dpt rate cenggitu murah?

mamaacha said...

sedapnyer 1901 ni...lama dh x makan sbb kat Giant KJ ni kiosk yer dah tutup....so klau nak makan pun gi OU jer lahhhh

Nana said...

suka gak hotdog ni penah mkn smpai 2 ketol hhaha

tiefazatie said...

bestnya 1901!!!aargh...lama xmkn nie..T_T

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tak pernah try pun...hu...hu...tapi nampak cam mengiurkan je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...